7 Ocak 2013 Pazartesi

PANDİSPANYA



MALZEMELER:
5 Fincan un
5 Fincan şeker
5 Yumurta
1 Fincan sıvı yağ
1 Fincan ılık su
1 Paket kabartma tozu
1 Paket kakao

YAPILIŞI:
1-Derin bir karıştırma kabının içerisine yumurtaları kırınız.Mikserle çırpınız.
2-Toz şekeri ilave ediniz.Çırpınız.
3-Sıvı yağı ilave ediniz.
4-Unu ekleyiniz.
5-Suyu ilave ediniz.
6-Kabartma tozunuda koyduktan sonra çırpma işlemini tamamlayınız.
7-Folyo veya pişirme kağıdı döşediğiniz tepsiye karışımı dökünüz.
8-180 Derecede 5 dakika pişirdikten sonra fırının derecesini 150 dereceye düşürüp 15 dakika daha pişiriniz.
9-Dilediğiniz kremayla süsleyebilirsiniz.Ben hazır krema kullanıyorum güzel oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder