MALZEMELER:
4 Yumurta,
1 Subardağı şeker,
1 Subardağı un,
4 Yemek kaşığı süt,
3 Yemek kaşığı kakao,
1 Paket kabartma tozu,
1,5 Su bardağı soğuk süt.
KREMASI:
1 Paket kremşanti (üzerindeki tarife göre hazırlanmış)
SOS:
Hazır çikolata sosu (üzerindeki tarife göre hazırlanmış)
YAPILIŞI:
1- Yumurta ile şekeri çırpın.
2- Sütü,kakaoyu ekleyip çırpmaya devam edin.
3- Unu , kabartma tozunu ilave edip tekrar çırpın.
4- Yağlanmış fırın kabına karışımı dökün.
5- 180 Derecede 25-30 dakika pişirin.
6- Kekiniz ılıkken 1,5 su bardağı soğuk sütü dökün.
7- Pastanız tamamen soğuduktan sonra önce kremşantiyi sürün buzdolabına koyun.
8- Tekrar dolaptan çıkarıp çikolata sosunu üzerine dökün.
9- Servise hazırlayın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder