14 Şubat 2013 Perşembe

TAVUKLU SARMA

MALZEMELER:
(Tavuğun butlarını kasabınızda biftek şeklinde hazırlatın,)
10 Adet tavuk bifteği,
Yarım kilo ıspanak(haşlayıp suyunu süzdükten sonra bir çay kaşığı karabiber,bir çay kaşığı tuz ekleyin)
5 Tane rendelenmiş havuç(bir kaşık sıvı yağ ,bir çay kaşığı karabiber,bir çay kaşığı tuz tavada pişirin)
YAPILIŞI:
1-Tavuk bifteklerini düz bir zemine koyup sırasıyla ıspanağı daha sonra havucu koyup sarın.
2-Yağladığınız tepsiye dizin.
3-Üzerine sulandırdığınız salçayı sürün,küçük parçalar halinde tereyağı kesip koyun.



4-Fırına sürüp pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder